svullo

Igår innan jag åkte iväg på julbord med jobbet.
Fick ett psykbryt på min garderob igår. Något mildare än det här som tur var men inget sitter bra på längre.
Fick till slut pressat mig i outfiten nedan.
Kände mig riktigt risig och enormt svullen.
Blev inte bättre av all julmat och en herrans massa julmust..
buu

Kommentarer
Postat av: Gozis

Hej! Har följt din blogg ett tag och jag väntar barn 2 veckor innan dig =) Jag gillar verkligen hur du klär dig som gravid (säkert annars oxå men det finns det inte så mycket bilder på =) Mitt stora klädproblem just nu är vad jag ska ha för vinterjacka. Min nuvarande är på gränsen å man känner ju inte för att köpa nåt jätte dyrt för att ha i nån månad. Har du något bra tips?? kram

2010-11-22 @ 21:22:06
Postat av: Ida

Gozis: Kul att du också ska ha bebis i februari. Grattis!!

Blev så glad för din kommentar. Känner mig otroligt opiffig nu när jag är preggo. Försöker klä mig mycket som jag har gjort tidigare också fast det går inte fullt ut. Älskar jeans men det är inte att tänka på.

Jag ville köpt en riktigt svindyr vinterjacka men ändrade mig vilket jag nu är glad för. Kommer troligtvis inte att vilja ha jackan jag gick och var gravid i nästa vinter ändå så då är det bättre att köpa en hyfsat billig som funkar den här vintern.

Köpte en jacka och en kappa på Zara i Oslo som jag är supernöjd med. Så mitt tips är att du kollar in Zara. Där kan du hitta en riktigt fin jacka för en bra peng.



Här har du jackan jag köpte,

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11729/en/zara-sales/25502/10799/THREE%2BQUARTER%2BLENGTH%2BQUILTED%2BJACKET%2BWITH%2BWRAPAROUND%2BCOLLAR



Tack för din kommentar och lycka till med kulan och vinterjacka!

Kram

2010-11-23 @ 19:18:01
URL: http://idabengtsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0