naken-Ville

Vi åkte in till stan i eftermiddags för att möta upp Johanna & Lotta på en fika.
Ville höll låda. Skrik- och kräkfest!
Han spydde ner både Johanna & Lotta.. är så trött på det här kräkandet. Hur länge ska det här pågå?? Någon mer som har haft kräkbarn? Vad gjorde ni? Några tips?
Nöjd var han när han fick ligga i bara blöja inne på Paganini.
Naken på fik, ja visst!
Han har fortsatt sin skrikfest här hemma. Undra om det är tänder på väg? Stackars plutten.
Verkar som att han har lugnat sig något nu.. M åkte precis i ilfart till Campino för att hämta hem två pizzor. Laga mat är inte att tänka på i dag.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Hej! Min son kräktes mycket fram till 10 mån. Han fyller 1 år i veckan, men kräks fortfarande varje dag men inte i de mängder som han gjort. Det var fruktansvärt jobbigt, jag var så sjukt trött på all spya!! Byta kläder hela tiden och han spydde ner kompisarna precis som din son. Men nu är den tiden förbi :) Jag har inga tips mer än att han ska rapa efter varje gång han ätit, men det funka inte ändå ryckte jag. Kanske hade det varit ännu värre om han inte fick rapa?! Håll ut! Roligt att läsa din blogg! Hälsningar Rebecca

2011-06-13 @ 19:56:25
Postat av: Jenny

Hjälper inte NAN längre? Det var tyvärr det enda rådet jag hade. :(

Ses på onsdag!

Kram

2011-06-13 @ 21:28:54
URL: http://jennywalter.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har samma problem med min lille plutt. Såå jobbigt och tröttsamt! BVC säger för mkt mat, men det kan jag inte tro då han äter 150 ml var fjärde timma. Eller är de mkt kanske?

;-) han är 4 månader. Hoppas att kräket slutar snart! / Isa mamma till Maximilian. Förresten, mysig blogg! :-)

2011-06-13 @ 22:07:12
Postat av: Ida

Rebecca: Tack snälla för att du lämnade en kommentar.. skönt att höra att det finns fler kräkbarn. Det är kräkfest från morgon till kväll här.. efter varje matpass spyr han i 3 timmar efteråt och sen är det ju dags för mat IGEN. Går åt 20 ombyten per dag. Testade att byta från Semper till Nestlé men utan resultat. Funkade i en vecka och du kan ju tro att vi var glada, men sen var kräket tillbaka.. Tids nog går det väl över. Skönt att din lille har blivit lite bättre i alla fall. Kram på dig!



Jenny: Ja, vad fasen. Det hjälpte i en vecka men nu är vi tillbaka på ruta ett.. BUUUU. Får väl ha med mig presenning till Anneli nu på onsdag så inte hon får kräk i hela huset:)

Snart onsdag i alla fall, YES YES YES! Ses då,

Kram!



Isa: Nä, det låter verkligen inte som att han får för mycket mat. Ville äter 180ml var tredje timme vilket han har gjort länge nu och vi hade snart kanske tänkt att öka till 210ml men det är knappt att man vågar.

BVC sa till mig att det kan ta lååång tid innan skiten går över och att det är ganska vanligt men jag har då aldrig hört talas om kaskadkräkningar 24H om dygnet? Phu.. det tar på både mina och Villes krafter det här. Tänkte ändå att det nu kanske borde räta till sig lite när han börjar bli lite större och nu när vi ska börja med smakportioner men ICKE. Ha det fint och tack för din kommentar!

2011-06-13 @ 22:16:56
URL: http://idabengtsson.se
Postat av: Carina Svensson

Vad kul att gå in i din blogg och titta. Se hur lille Ville växer och goa maträtter!!!

Min lilla dotter spydde som hejsan när hon var liten - tror hon har det efter sin faster faktiskt:) då är det ju inte helt konstigt att Ville kasatar upp emellanåt:)

En kompis mamma sydde små gulliga haklappar för det kan bli jobbigt även för Ville om han blir våt på bröstet, halsen speciellt om det är varmt ute. Kram och njut av mammaledigheten.

2011-06-14 @ 14:29:26
Postat av: isa

Hej i gen. :-)



Maximilian hade en liten matperiod då han va ständigt hungrig när han blev 3 månader då ökade vi till 180 ml/3 timma. Då kräktes han heela tiden. Sen provade vi att minska maten till 150 ml/3 timma och han blev mätt och belåten på det också. Han kräktes mycket mindre då också. Nu vill han äta ungefär 150 ml/4 timma i balnd går det 3 timmar. Vi bytade också matsort och det fungerade också. Mycket mindre spyor hälsar på.. dock fortsätter det ju men bättre att det är mindre. :-) Hoppas det går bra för er, stå ut! :-) Men prova kanske att göra som vi, gå ner i mat. Det fungerade ju i alla fall lite på våran lille spynisse. ;-)

Ha det fint, Kram på er.

2011-06-14 @ 22:21:59
Postat av: Ida

Carina: Vad kul att du kikar in här!

haha ja jo du har nog rätt. Dumt att han tar efter sin farmor och pappa:)

Kram!!



Isa: Kanske kan testa att ge lite mindre. Dock blir han vansinnig när han inte får sluka allt men det kanske är värt lite svett och några tårar om kräkeriet blir bättre. Tack för tipset!:)

2011-06-15 @ 15:06:13
URL: http://idabengtsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0