yesterday
Du skrev ett inlägg om söndags lunch i april, skulle du vilja lägga upp det receptet! Mysig blogg!
Emma: Tack! Här kommer receptet på söndaglunchen.
Stek fläskfilén hel så att den får en liten brynt yta. Krydda med salt & peppar. Hacka sedan färska örter, vi använde färsk timjan men man kan ta det man själv gillar och rulla fläskfilén i dom. In i ugnen på 200 grader tills det att den har blivit genomstekt. När den är klar pressar du lite citron/lime över köttet.
Dela oskalad "vanlig" potatis i mindre bitar och kör in i ugnen med lite olja på. Du kan köra potatisen och köttet samtidigt på samma temperatur om du har varmluftsugn. När potatisen är klar lägger du på ruccola, körsbärstomater, rödlök och fetaost samt flingsalt.
Kall basilikasås: ta av bladen på en färsk basilika, mixa med 1-2 vitlöksklyfter samt lite olja. Blanda sen i 3 dl gräddfil. Krydda med salt, peppar och ev. lite citron.
Superenkelt!! Hoppas du förstod trots lite luddigt recept.
Ha en fin söndag!