HJÄLP!
Åååå vad gott!!! Ungsrostade potatisar eller bakboktatis med persiljakryddsmör till spetten som är fyllda med fläskfilébitar, minimajs, champinjoner, broccoli, rödlök, paprikaskivor ... Och varför inte halloumiost? Servera med klassisk bearnäs, tzatziki eller någon pepparsås och sallad!!! Jag är så sugen på fondue jag med!! Ha en trevlig afton men ställ settet på en plåt så att det inte är någon brandrisk! Längtar efter er!!
Underbart! Jag håller med ovanstående - bra tips! Man kan ju tillaga köttet i buljong eller rödvin också om man vill. Ha en fin lördag!
Kram!
Vi har ett likadant fondueset! Minus för att det är sånt litet hål där man sätter ned spetten. Men vi brukar ta av locket så får man mer plats om man är många som skall fonduea.
Fonduea i rödvin, lite soja, vatten som man först kokar upp. Det blir godast med rödvin, Att bara ha olja och buljong sätter inte så mycket smak till köttet - tycker jag.
Lycka till!
Emma, Nina & Magan: TACK snälla ni! Fonduemiddagen var en riktig hit. Supergott! Tack för era tips. Kram!!