Tips - att resa med barn till Thailand

Här kommer några tips för er som ska resa med barn till Thailand. Vi var borta i 2 veckor och hade med följande till Ville:
Sack n' seat resestol - användes varje dag, 2 pkt välling, 1 pkt gröt, nappflaskor, nappar, flaskdiskborste, våtservetter, burkmat - ett mål om dagen, vattentermos, dl och msk mått, rån, russin, vätskeersättning, alvedon, nässpray, vagn med fullt liggläge samt bra solskydd, myggnät, 2 uv-dräkter, solhatt, t-shirts, shorts, leksaker och böcker som han aldrig sett tidigare (särskilt bra till flygresan), tunna filtar, kudde, hudkräm till Ville - Nimues lotion till barn var super, solkräm spf 50 för barn, babywatch, flytväst som vi lånade gratis på Brandstationen, badblöjor, samt helt fantastiska människor som hjälpte till med Ville så att vi ibland bara kunde sitta och njuta av semester.
Ta inte med blöjor. Deras är lika bra om inte bättre än här hemma. Vi köpte Huggies och det thailändska märket Mama Poko.

Kommentarer
Postat av: Emma&Jimmy

Hej idis! Nu har vi kommit till Surin! Så jäkla fint. Helt underbart! Vi stannar här tills på söndag och är så jäkla glad att jag följde era råd att åka hit. Hoppas att lilla rara Ville blivit frisk. Tänk om jag hade kommit en kväll innan bara så hade jag fått träffa er alla. Men längtar efter april och maj då jag kommer hem igen. Tänker på er och stora soliga kramar, Surin hälsar till er alla!!!

2012-01-24 @ 06:19:15
URL: http://emmalinneadavidsson.blogg.se/
Postat av: Emma

En servitris kom precis fram och hälsade på Jimpan! Han kände igen honom från dagarna på Surin förra veckan! Så frågade han om "Big Family" åkt hem? Haha så roligt. Ni är kända här nu :D

2012-01-24 @ 06:28:55
Postat av: Carin

Tack för tippsen. Du har svarat på många frågor om packning särskillt blöjor. Är varbergare som ska åka om tre veckor till Bangtao Beach.

2012-01-27 @ 17:00:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0