maaaaaat

 

Update

Sofia kommer nog inte idag.

M tog alltså på sig kläder i onödan... ha!

Hon var nämligen tvungen att fortast möjligt boka en enkel biljett till USA.

Ja ni hörde rätt, kvinnan lämnar oss på nytt inom några dagar....
Sorgligt men helt rätt för henne!

Nu är kvällsmaten klar.
Låt det smaka!


Den här fiskrätten äts inte med ögat men smakar förbannat gott.
Fisk i créme fraiche med fransk senap & citron.
Recept: Mamma

 


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Kan man få ett lite mer specifierat recept?

Jag slukade det i alla fall med mina ögonen!Behöver inspiration till nästa söndags storhandling på Hajen ;)

2010-01-14 @ 11:20:21
Postat av: frida

jag håller med alexandra, det ser super gott ut! :) vill gärna också ha receptet!! kramis!

2010-01-14 @ 18:09:15
URL: http://fraajda87.blogg.se/
Postat av: Ida

Alexandra & Frida: Va roliga ni är!

Självklart ska jag ge er receptet.



1 fiskblock av valfri sort i stil med torsk

1-2 msk fransk senap

1-2 vitlöksklyftor

3 dl créme fraiche (helst INTE lätt créme fraiche)

kokt potatis

salt & peppar

en skvätt citron

gröna ärtor

ev. sugar snaps



Sätt ugnen på 200 grader.

Smörj en form och dela vitlöksklyftan/klyftorna på mitten och gnid sen in den/dessa i formen.

Se till att fiskblocket är hyfsat tinat.

Dela fiskblocket i lagom stora bitar (3-5cm), salta sedan fisken lite och lägg i formen.

Rör ihop créme fraichen med 1-2 msk fransk senap och en skvätt citronsaft.

Salta & peppra.



GLÖM INTE ATT SMAKA AV UNDER TIDEN INGREDIENSERNA ÅKER I!



Häll sen smeten över fisken och sätt in formen i ugnen i ca.15-20min beroende på hur tinad fisken var.

Servera med kokt potatis, gröna ärtor & gärna min favorit sugarsnaps.



Enkel vardagsmat som är riktigt gott att även värma dagen efter.



LYCKA TILL!!

2010-01-15 @ 09:59:13
URL: http://idabengtsson.se
Postat av: frida

åh tusen tack :)

2010-01-23 @ 07:45:06
URL: http://fraajda87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0