TOPPBETYG!
Hej- hittade hit av en slump, väldigt mysig blogg vill jag säga! =)Jag bor ocksåi Vbg! Vilken middag, måste fråga vart köper man kavring i Vbg? Blogga på =) mvh Lisa
Lisa: Tack!! Vad kul att du har hittat hit. Middagen var helt fantastisk. Handlade på Hajen igår men dom hade inte kavring så vi köpte rågbröd i stället vilket funkade utmärkt!
Ha det fint, kram!
Gud vad gott det ser ut, hur gjorde du köttet och purén? Funderar på att överraska mannen nästa helg=)
Emma: Det var sååå gott så det tycker jag absolut att du ska göra.
Jag stekte fläskfilen hel i salt och peppar så att den blev brynt. Sen gned jag in lite färsk timjan på den och la den i en form. Sen in i ugnen på ca 200grader tills att den är genomstekt. Sen skar jag den i skivor, pressade över lime(ju mer desto godare) och la på ännu mera färsk timjan.
Blomkålsmoset gjorde jag så här: Jag kokade fryst blomkål tills att den var mjuk. Sen mixade jag den och hällde i lite grädde, en klick smör, salt och peppar. SUPERGOTT! Lycka till!
tack- var själv på coop för ett tag sedan o letade efter kavring, därav min fråga men fick stå över min räktårta då för det fanns inget, men ska köra på rågbröd istället då =) tack för receptet till Emma också- här ska lagas mat =)
Hej Ida! Jag tycker din blogg är jättemysig och kikar in titt som tätt. Låter supergott allting, tänker göra varmrätten (och ev förrätten) ihelgen när vi ska bjuda min familj på mat! Såg receptet ovan så jag behöver inte fråga :-)
Kristin: Åh tack ska du ha!:) Lycka till med middagen. Det var enkelt och supergott så det kommer att gå som en dans!
Kram